Reserveer nu uw kennismakingszending!

Afscheid van de Nationale Munteenheid reserveren

Reserveer nu uw kennismakingszending!

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending met daarin de complete Afscheidsset van de Griekse Drachme. Met mijn kortingscode ontvang ik de set voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 19,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Specificaties
Uitgifte: Griekse Drachme muntset
Collectie: Afscheid van de Nationale Munteenheid
Kwaliteit: Uncirculated
Aanbieding: € 19,95 (later € 29,95)
Belangrijke informatie

De vermelde prijzen zijn exclusief 3,95 € verzend- en verzekeringskosten per zending. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 werkdagen.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice volstaat.